Οι ανεμοθραύστες ήταν και είναι από τα απαραίτητα αξεσουάρ, επιτρέποντας τον οδηγό να οδηγεί με ανοικτά τα παράθυρα ανοιχτά χωρίς το πρόβλημα της εισχώρησης ρευμάτων αέρα με ορμή, ο οποίος εκτός από ενοχλητικός μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα ψύξης στον αυχένα από τα ρεύματα αυτά. Μια καλή πρόταση είναι οι ανεμοθραύστες Farad για επιβατικά αυτοκίνητα .

Αυτό το αξεσουάρ ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο στα παλιότερα αυτοκίνητα που δεν είχαν κλιματισμό ή a/c. Από τότε τα πράγματα άλλαξαν, όμως μεγάλη μερίδα ατόμων δεν επιθυμεί τον κλιματισμό ακόμη και το καλοκαίρι. Πόσες φορές και εμείς οι ίδιοι δεν ανοίξαμε το παράθυρό μας σε ημέρες καύσωνα ή σε κρύα ημέρα του χειμώνα.

Σήμερα ακόμη και στα καινούρια αυτοκίνητα μπορεί να θεωρηθεί ως ένα από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ, καθώς βοηθάει στην ανακύκλωση του αέρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου χωρίς την χρήση του κλιματιστικού που κάποιοι έχουν ευαισθησία σε αυτό. Επίσης με τον ανεμοθραύστη δεν δημιουργείται θολούρα στα τζάμια.

Το ταξίδι γίνεται εύκολα και έχοντας ο οδηγός την απόλυτη ευχαρίστηση του φυσικού φρέσκου αέρα και το αεράκι που δημιουργείται με απόλυτα φυσικό τρόπο. Μάλιστα με τους ανεμοθραύστες ο οδηγός μπορεί να οδηγεί το αυτοκίνητο με ανοιχτά τα παράθυρα ακόμα και με βροχή.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που εφαρμόζουν ανεμοθραύστες και όλα τα παράθυρα, συμβάλλοντας έτσι στον ιδανικό αερισμό και εξαερισμό του εσωτερικού του αυτοκινήτου. Παράλληλα αυξάνεται η άνεση, βελτιώνοντας το κλίμα στο εσωτερικό.

Επίσης αποτελεί μια εξαιρετική λύση για όσους θέλουν να καπνίζουν στο αυτοκίνητο, καθώς το ρεύμα που δημιουργείται τραβάει τον καπνό του τσιγάρου χωρίς να αφήσει ίχνος μυρωδιάς.

Σήμερα οι ανεμοθραύστες Farad για επιβατικά αυτοκίνητα μειώνουν τον ενοχλητικό θόρυβο του αέρα. Χάρη στην εξαιρετικά ποιοτική τους κατασκευή δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα ενώ είναι κατάλληλοι για πλυντήρια αυτοκινήτων. Η απλή τους τοποθέτηση με σφήνωμα χρειάζεται ελάχιστο χρόνο. Η εφαρμογή τους είναι εύκολη χωρίς βίδες ή τρύπες και η τοποθέτηση τους βελτιώνει την αισθητική του αυτοκινήτου.

Ουσιαστικά οι ανεμοθραύστες Farad για επιβατικά αυτοκίνητα θα δώσει πολλές λύσεις στον οδηγό που δεν επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τον κλιματισμό, ενώ παράλληλα θα δώσει και λύσεις για το κάπνισμα. Πρόκειται για εξαιρετικό ιταλικό προϊόν. Και το σημαντικότερο; Σε χαμηλή τιμή που το κάνει απόλυτα ανταγωνιστικό.