Όταν βλέπεις εξωτερικά ένα αυτοκίνητο και γενικότερα αξιολογείς το ντιζάιν του, σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση παίζουν οι ζάντες. Αυτές προσδίδουν ομορφιά και χάρη. Όμως αρκετοί είναι αυτοί που επιλέγουν τις σιδερένιες ζάντες για πολλούς και διάφορους λόγους. Γιατί αυτές είναι πιο ανθεκτικές και μπορούν να αντέξουν περισσότερο στα χτυπήματα στα κράσπεδα κυρίως αν είναι κάποιος νέος οδηγός, γιατί είναι φθηνότερες σε σχέση με τις ζάντες αλουμινίου, είτε γιατί οι οδηγοί έχουν επιλέξει σιδερένιες ζάντες για να έχουν σε αυτές χιονολάστιχα που φοριούνται στο αυτοκίνητο μόνο ελάχιστους μήνες τον χειμώνα.

Η αίσθηση στην γενικότερη εικόνα του αυτοκινήτου που προκαλούν οι ζάντες είναι εξαιρετική. Πόσα αυτοκίνητα στοιχίζουν την εικόνα τους και σε αυτό τον τομέα. Άρα τι μπορεί να κάνει κάποιος που έχει ένα μικρό αυτοκίνητο και θέλει να ξεχωρίζει. Θέλει να βάλει την πινελιά του στο γενικότερο ντιζάιν του αυτοκινήτου του; Μα φυσικά τα τάσια αυτοκινήτου. Είναι η επιλογή που έχει για να διαφοροποιήσει την γενικότερη εικόνα του. Παράλληλα αλλάζει και τη διάθεσή του. Είναι το απαραίτητο αξεσουάρ που αλλάζει την εικόνα του αυτοκινήτου.

Τα τάσια αυτοκινήτου ποικίλουν σε σχέδια, είναι φθηνά και μπορεί κάποιος να τα αλλάζει συχνά, αλλάζοντας παράλληλα και τη διάθεσή του. Είναι ωραίο να έχει ένα αυτοκίνητο καινούρια τάσια. Αρκεί να γίνει η σωστή επιλογή.

Σήμερα υπάρχουν πληθώρα από τάσια στην αγορά. Τα περισσότερα είναι καλά και εφαρμόζουν τέλεια σε όλες τις ζάντες. Αρκεί φυσικά να επιλέξεις την σωστή που αντίστοιχη στη διάμετρο της ζάντας. Δηλαδή μπορεί να βρεις τάσια 13’, 14’,15’, 16’. Κυρίως για τα μικρά αυτοκίνητα που το κόστος κτήσης είναι μικρό και οι ζάντες θα ανέβαζαν στα ύψη το κόστος. Όμως δυστυχώς υπάρχουν στην αγορά και τάσια που είναι χαμηλής ποιότητας. Δεν εφαρμόζουν καλά, δεν αντέχουν πολύ. Έχουν όμως χαμηλή τιμή. Ωστόσο, όλοι ξέρουμε ότι πολλές φορές το φθηνό είναι και ακριβό. Τι να το κάνω να αγοράσω τάσια αυτοκινήτου και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να χάσω το ένα. Είναι σαν να χάνω όλο το σετ. Γιατί μην μου πείτε ότι είναι όμορφο να κυκλοφορεί ένα αυτοκίνητο με τρία τάσια; Αν και η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει ανέχεια, όλοι αναγνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι όμορφο.

Το ωραίο με τα τάσια είναι ότι μπήκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι της κατασκευής και ντιζάϊνερ. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που έχει ανέβει στα ύψη το επίπεδο της κατασκευής. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο σήμερα που υπάρχουν τάσια αυτοκινήτου που είναι ακριβά γιατί έχουν σχεδιαστεί με έναν ειδικό τρόπο που κάνει τον τροχό να ξεχωρίζει, αλλά και λύσεις αξιόπιστες που είναι λίγο πιο κάτω στην τιμή και προσφέρουν επίσης ομορφιά και ανθεκτικότητα.

<p.Στην αγορά σήμερα μπορείς να βρεις πληθώρα τασιών. Μια ματιά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα σας πείσει, ενώ υπάρχουν δεκάδες άλλα σχέδια. Δεν χρειάζεται να δαπανήσεις μια ολόκληρη περιουσία για να αποκτήσεις τάσια αυτοκινήτου. Με 50 περίπου ευρώ βρίσκεις αξιόπιστα και όμορφα από την Ιταλία τάσια αυτοκινήτου. Ωστόσο μπορείς να βρεις και με λιγότερα χρήματα, αλλά λιγότερο ανθεκτικές. Η επιλογή των σχεδίων είναι υποκειμενική υπόθεση και έχει να κάνει με το γούστο του εκάστοτε οδηγού.

Άρα προτείνουμε ανεπιφύλακτα τάσια αυτοκινήτου σε ένα αυτοκίνητο. Τους λόγους τους αναλύσαμε πιο πάνω. Γιατί το σίγουρο είναι θα αλλάξει η διάθεσή μας, θα αγαπήσουμε περισσότερο το αυτοκίνητό μας, θα κάνουμε κάτι που θα μας γεμίσει για μεγάλο χρονικό διάστημα…