ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα από τη λήψη της παραγγελίας μέσω courier (ACS). Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η κούριερ θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

Για τα μεγάλα σε όγκο, αλλά και βάρος προϊόντα υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής με πρακτορείο μεταφορών, όπου το κόστος είναι σαφώς μικρότερο από αυτό της κούριερ. Η παραλαβή σε αυτές τις περιπτώσεις (σε ποσοστό άνω του 90%) γίνεται στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει την επομένη στη Θράκη, Μακεδονία, Ηπειρο και Στερεά Ελλάδα και σε δύο ημέρες στην Πελοπόννησο, Κρήτη και νησιά. Σε αυτή την περίπτωση όμως δεν υπάρχει η δυνατότητα της αντικαταβολής. Μπορεί να γίνεται προπληρωμή της παραγγελίας σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες ή μέσω paypal από τη φόρμα παραγγελίας.

Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από την οδό Υψηλάντου 37, Καλοχώρι, κατόπιν προηγούμενης επικοινωνίας μας.

Επίσης κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει τι παραγγείλατε. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της και μπορείτε να βλέπετε τα στάδια διεκπεραίωσης στην εξέλιξη παραγγελίας. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

 

Παραγγελίες

Το autobeat.gr συνεργάζεται με την εταιρεία κούριερ (ACS), καθώς και με όλες τις μεταφορικές εταιρείες. Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται στο μεγαλύτερο όγκο των παραγγελιών αυθημερόν. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της. Οσον αφορά τις χρεώσεις των μεταφορικών αυτές έχουν γίνει γνωστές κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που συμπληρώσατε.